ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΙΤΣΗ ΛΕΜΥΘΟΥ
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 25462602, 25462052
Τηλεομοιότυπο: 25462400
Μενού

Συναρπαστικά Νέα! Η ομάδα Πυροκαθαριστής, από το Οικονομικό Λύκειο της Εμπορικής Σχολής Μιτσή Λεμύθου, κέρδισε  στο Robot Challenge στην Κύπρο! 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η απίστευτη ομάδα, PyroCleaner, που αποτελείται από τις μαθήτριες Αιμιλία Αριστείδου, Έλενα Αριστείδου και Ευδοκία Βουδούρη, και με την υποστήριξη της δασκάλας τους Γεωργίας Χαραλάμπους, αναδείχθηκε νικηφόρα στο Robot Challenge στην Κύπρο στο πλαίσιο του Κυκλικού Προγράμματος Girls Go! Η δημιουργικότητα, η αφοσίωσή τους και η ομαδική δουλειά τους έχουν κερδίσει αυτή την τιμή που τους αξίζει.

Αλλά ο ενθουσιασμός δεν τελειώνει εδώ! Το PyroCleaner ετοιμάζεται τώρα για μια διεθνή περιπέτεια. Θα μας εκπροσωπήσουν περήφανα στο Women and Girls in STEM Forum στις Βρυξέλλες στις 5 Δεκεμβρίου!

Το PyroCleaner είναι ένα ενεργειακά ανεξάρτητο ρομπότ ικανό να συλλέγει πλαστικό από ωκεανούς και ποτάμια και να το μεταφέρει σε πλοία εξοπλισμένα με μηχανές Πυρόλυσης. Κύριος στόχος του είναι ο καθαρισμός των ωκεανών από πλαστικά απόβλητα.

PyroCleaner, μας κάνεις περήφανους! Ας τους εμψυχώσουμε και ας υποστηρίξουμε το ταξίδι τους για να κάνουν τον κόσμο ένα πιο πράσινο, καθαρό μέρος.

By using this site you accept the use of cookies for analysis, customized content and advertising.

Accept