Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων Εμπορικής Σχολής Μιτσή Λεμύθου

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΙΤΣΗ ΛΕΜΥΘΟΥ

Αγαπητά μέλη,


Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου μας καταρχήν για να ενημερώσουμε ότι μετά την πραγματοποίηση της ετήσιας γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2016 έχει εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο παρουσιάζεται πιο κάτω με στοιχεία και με τα τηλέφωνα επικοινωνίας.
Από την αρχή της θητείας του νέου Δ.Σ. έχουν τεθεί οι πιο κάτω στόχοι για την νέα σχολική χρονιά 2016-2017:.

• Την συχνή και συστηματική επαφή των γονέων/κηδεμόνων και του διδακτικού προσωπικού του σχολείου μας ούτως ώστε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τόσο την κοινωνική όσο και την μαθησιακή μόρφωση των παιδιών μας.

• Την επικοινωνία και συνεργασία των γονέων/κηδεμόνων με τη Διεύθυνση και με όλους τους φορείς τους εμπλεκόμενους φορείς του σχολείου μας και του καθορισμού κοινής γραμμής για ενίσχυση και προαγωγή της Σχολής Μιτσή.
• Την  καλύτερη συνεργασία μεταξύ των γονέων/κηδεμόνων με τον γραμματέα και το Διαχειριστικό Συμβούλιο για την ολοκλήρωση και συνέχιση του οράματος του ευεργέτη της Σχολής μας Δημοσθένη Μιτσή.
• Την οργάνωση εκδηλώσεων για σύσφιξη των σχέσεων των μελών μεταξύ τους και με το διδακτικό προσωπικό και ταυτόχρονα την ενίσχυση των πολιτιστικών, κοινωνικών, εθνικών και ηθικών δραστηριοτήτων του σχολείου μας.
• Την πρόνοια και την ευημερία των μαθητών μας σε όλους τους τομείς τόσο εντός όσο και εκτός του σχολείου.

Ο πρόεδρος και το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου είναι καθημερινά στην διάθεση σας για επίλυση προβλημάτων που άπτονται της αρμοδιότητας τους και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους όποτε το θέλετε.
Ευχαριστούμε τα μέλη που έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ και ταυτόχρονα παρακαλούμε όσους δεν έχουν εγγραφεί ακόμα και επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη του συνδέσμου γονέων για την τρέχουσα σχολική χρονιά να επικοινωνήσουν με τον ταμία του Σ.Γ. ούτως ώστε να τους αποστείλει και την σχετική απόδειξη.

Γενικότερες πληροφορίες για το ρόλο και τα καθήκοντα του Συνδέσμου περιγράφονται πλήρως στο καταστατικό λειτουργίας του που θα βρείτε πιο κάτω.